Дневен хороскоп за петък: Риби пред хубави промени, Водолей укрепване на позициите

Дневен хороскоп ОВЕН Силни ядове Денят ви ще започне спокойно, и въпреки че осъществяването на целите ви се движи успешно, у повечето Овни нервността ще е доста висока....

1222 0

Дневен хороскоп ОВЕН
Силни ядове
Денят ви ще започне спокойно, и въпреки че осъществяването на целите ви се движи успешно, у повечето Овни нервността ще е доста висока. Мнозина от родените в знака едва ли ще успеят да я овладеят. Положете максимални усилия, защото ситуацията може да прерасне в непредсказуем конфликт.
Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Сблъсък с трудности
През този ден на голяма част от Телците им предстои делово пътуване, което за повечето от родените в знака ще означава добра възможност за реализация на деловите цели. Късметът ви е добър, но възниква напрежение във взаимоотношенията, което може да ви лиши от очаквания успех.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Освободете се от негативната емоционалност
За да достигнат успехи и въобще да се промени ситуацията, в която се намират Близнаците, е необходимо да се освободите от всичко, което ви потиска. Това е първото и задължително условие за началото на едно ново и различно развитие. Колкото и да е трудна решителната крачка, в момента е задължителна.

Дневен хороскоп РАК
Делова сполука
Благоприятен ден за реализиране на делови цели и за постигане на парични печалби, но труден за преговори и за осъществяване на сделки. С голяма настойчивост трябва да владеете нервите си, за да не последват вреди поради невъздържаност. Денят е много добър за партньорско взаимодействие.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Изразителна любовна емоционалност
Засилената емоционалност и любовното настроение са характерни за голяма част от представителите на Лъв. Петък подчертава, че всички родени в Лъв са облагодетелствани за парични печалби. При осъществяване на материалните цели ще получите навременна помощ на близки или приятели.

Дневен хороскоп ДЕВА
Чудесни постижения
Много успешен и ползотворен ще е петък за Девите. Деловите ви позиции са изключително стабилни, а удовлетворителните постиженията в сферите, свързани с вашите интереси са извън съмнение. Относно провеждането на преговори може да възникнат по-емоционални разисквания.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Нерви и неудобства
Денят е изпълнен с лични неудобства, които не е трудно да преодолеете. Личи че мнозина са двойствени и нестабилни, но ако действате напористо ще достигнете до добри резултати. Днес преговорите ще са мъчителни. На онези, на които се налага да водят такива следва да действат твърдо и решително.

loading...