Всеки от нас има сила, за която дори не подозира

Как да използвате своята ментална сила, за да създадете нови обстоятелства: 1. Определете точните обстоятелства, които искате да предизвикате. После внимателно преценете до какви по-нататъшни последствия ще доведе...

22065 5

Как да използвате своята ментална сила, за да създадете нови обстоятелства:

1. Определете точните обстоятелства, които искате да предизвикате. После внимателно преценете до какви по-нататъшни последствия ще доведе осъществяването на желанието ви.

2. Задържайки мисълта си върху менталната картина, вие концентрирате съзидателното действие на духа в този център, където неговите сили са балансирани.

3. Визуализирането довежда вашия обективен ум до състояние на равновесие, което ви прави способни съзнателно да насочите потока на духа към разпозната цел и да пазите мислите си от движение в обратната посока.

4. Винаги помнете, че имате работа с удивителна потенциална енергия, която все още не е обособена в конкретен вид, и че чрез действието на ума вие можете да й дадете всяка специфична форма, която пожелаете. Вашата картина ви помага да поддържате ума съсредоточен върху факта, че в този момент съзидателната енергия тече през вас. Освен това чрез менталната си картина вие определяте посоката, която искате чувствителната съзидателна сила да поеме, и правейки това, гарантирате материализирането на картината.

5. Когато пристъпите към сериозно визуализиране, помнете, че не бива да има усилие в задържането на вашите мисъл-форми. Напрягането действа против целта ви и предполага съзнанието за борба с противна сила, а това поражда обстоятелства, обратни на картината ви.

6. Като поддържате образа с ведър ум, вие не допускате всички онези мисли, които биха разсеяли духовното ядро на картината ви. Тъй като законът е съзидателен по своето действие, изпълнението на желанието, което си представяте, е сигурно.

loading...


Коментари

5 comments

 1. методи Отговор

  Хаха дрън дрън та пляс.

 2. Диана Отговор

  Да, всички имаме сила, за която много малко хора подозират, а още по-малко умеят да използват. Важното е да не е в конфликт и вреда на никого.

 3. Стефан Маринов Отговор

  Ама, сестро, виж се как пишеш!? Изречението започва с главна буква, имената на хората също.
  А на края на изречението, пак се слага препинателен знак! А що се отнася до техническите грешки – да, стават често при този начин на писане. Но тук се касае за лоша писмена култура, което показва невежество.
  Да намерим разликите! 🙂

 4. Аз Отговор

  Освен публикацията харесвам и коментара на Георги Петров, който е по–важен от правописа!Духовното развитие често липсва при тези, които се смятат за ерудити, а то е същественото защото изисква изключителни усилия –
  много повече отколкото правописа!

 5. Пенка Митева Отговор

  Хм, който има очи вижда, който има уши чува, който търси знания намира а, тези които никога не подминават чуждите грешки (така наречените родени учители) не гледат, какво могат да научат от НЕУКИ ХОРА, ОТ НЕДЪГАВИ, ОТ НЕОБРАЗОВАНИ….Мъдростта е навсякъде и ни най-малко точно в правописа, правоговора или в хората с костюми.