Вселената непрекъснато ни дава сигнали

… Или явни или завоалирани, но те винаги ни подсказват и отразяват начина, по който се отнасяме към себе си и света, в каква посока вървим, дали мислим...

1759 0

… Или явни или завоалирани, но те винаги ни подсказват и отразяват начина, по който се отнасяме към себе си и света, в каква посока вървим, дали мислим правилно и дали се развиваме. Уви, заради своята суетна същност човек рядко обръща внимание на „малките неща“. Но когато пътувате с кола не се чудите, че по пътя има безброй знаци, светофари и предупредителни знаци? Можете да ги следвате или игнорирате – те не се променят, а с последствията ще трябва да се справяте сами.

По принцип, както и със сънищата, в крайна сметка всички се сдобиват със свой личен „съновник“, по отношение на сигналите, които ни подава вселената, нещата са подредени по същия начин. Все пак има някои универсални сигнали от живота, които означават едно и също нещо за всички.

Ето някои някои от тях:

– Проблеми с ВиК, канализацията или с отпадъците – индикация за проблем с премахването на ненужни и остарели неща; нещо създава задръствания в живота ви, някаква ситуация трябва да бъде оставена или променена.

– Късо съединение или други проблеми с тока у дома може да означават, че в някои сфери на живота ви се случват сериозни промени, и вие скоро ще се наложи да изпратите допълнителна енергия в тази посока; бъдете готови за това предварително.

– Битови пожари от всички размери (от малки местни до тежки) показват глобалната трансформация, която се случва с вашия живот, съзнание, или отношения. Това е такъв случай, когато всичко старо изчезва мигновено и волю-неволю просто трябва да попълните свободното място с нещо ново.

– Забравили сте си у дома ключовете – търсите нови решения на ситуация („ключовете“ за проблемите, които сте използвали преди, вече не работят) – бъдете-внимателни!

loading...