Всичко е Енергия: Това е светът на квантовата физика

vsichko e energiq

Физиците вече категорично са доказали, че физическият свят е едно огромно море от енергия. Нищо не е стабилно. Това е светът на квантовата физика. Те са доказали, че...

3476 2

Физиците вече категорично са доказали, че физическият свят е едно огромно море от енергия. Нищо не е стабилно. Това е светът на квантовата физика.

Те са доказали, че когато мислите се съберат и фокусират заедно, придават на енергията форма, такава която виждаме с нашите сетива.

Тогава защо не виждаме енергия, а само материя? Помислете за филмовия кадър. Филмът е сбор от 24 кадъра в секунда. Всеки кадър е разделен от другият и е статичен, въпреки това поради скоростта с която се сменят, очите ни се измамени да повярват, че ние виждаме една динамична и движеща се картина.

Имаме пет физически сетива (зрение, слух, допир, мирис и вкус). Всяко едно от тях има различен спектър на възприятие (например кучето чува звуци, които ние не чуваме, змията вижда различен спектър на светлината от нас и т.н.) С други думи нашите сетива възприемат света около нас от ограничената си гледна точка и създават съответния непълен образ. А тази картина не е нито пълна, нито точна-тя е само едно тълкуване. Ограничено при това.

Огледайте се наоколо.Всичко, което виждаме в нашия физически свят започва като идея, идея, която нараства, последвана от реални стъпки, докато не придобие физическа форма. Мисълта твори реалността. Можете буквално да станете това, което мислите.

Квантовата физика ни показва, че светът не е нещо, което е „твърдо“ и непроменимо – напротив! Нашите индивидуални и колективни мисли могат да го променят по наше желание и свободна воля.

От какво е изградено тялото ни? Девет системи изграждат човешкото тяло: кръвоносната, храносмилателната, ендокринната, мускулната, нервната, половата система, дихателната и костната система. Те съответно са изградени от тъкани и органи, съставени от клетки, клетките от молекули, молекулите от атоми, атомите от субатомни частици, субатомните частици са изградени от…Енергия! Всички ние сме изградени от Енергия, в най-красивата си и интелигентна конфигурация, непрекъснато променяща се и контролирана от нашия могъщ ум.

loading...


Коментари

2 comments

  1. Надя иванова Отговор

    За това трябва да мислим еднакво да проектираме доброто за да се осъществи….духовноста се контролира…материалното се придобива…връската е доброто намерение. Това се постига с мисли медитация или молитва…..така изпълняваш условието….

    1. borsata Отговор

      И аз да се включа,да ви кажа,че във всеки от вас откривам част от пъзелът който разгадаваме всички, защото еволюционно му е дошло времето да се запознаем с този урок ( за кои ли път ) И ще се лутаме дотогава докато не се сетим за някоя подробност. Че за да променяме и създаваме тази реалност така както си мислим,че става,,,, може би трябва да добавим и някоя подробност която ни се изплъзва ,,,, като например, Че трябва да сме % ДВАМА И ПОВЕЧЕ, човека с почти еднаква вибрационна мисъл вяра воля и желание,,, замислете се,,,като секса е хубаво, когато си правим магия за бебе…… Те тва от мене,,,,,ако помогне,,,,защото и с властта и управниците си ще трябва да се оправяме заедно,,,,,затова и ни мъчат,,,,,затова бог е създал мъже и жени, за да се сетим, че всичко трябва заедно да творим, ако искаме БЛАГОПОЛУЧИЕ