Всичко планирано по време на новолуние има големи шансове да се реализира

Луната е в знак Близнаци до 19:18ч на 4 юни. Хората стават активни и дейни, но са склонни към лекомислие, необмислени изказвания и решения, излишна бъбривост. Лесно се...

466 0

Луната е в знак Близнаци до 19:18ч на 4 юни.

Хората стават активни и дейни, но са склонни към лекомислие, необмислени изказвания и решения, излишна бъбривост. Лесно се попада под чуждо влияние и внушения, затова бъдете внимателни. Не стойте в компанията на негативно настроени, мрънкащи и критикуващи хора, не слушайте никакви пропаганди. Подходящо за общуване, завързване на нови връзки, обмен на информация, краткотрайни неща.

Идеално време за разширяване на кръгозора, за четене на книги, за посещение на театър, музей, за приятелски срещи на кафе. Отлично време за обучение на децата по математика и английски (или други) език. Лесно се запомня и усвоява информацията.

Уязвими са раменният пояс, лесно настиват белите дробове, да не се претоварва нервната система. Да се пият билкови настойки от успокоителни треви – невен, дилянка. Добре е да се вземат лекарства за черния дроб. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени помещения. Не се учудвайте, ако не се почувствате добре след това.

30 лунен ден от 06:00ч до 13:03ч на 3 юни.

Хармонично време, когато на Земята отново тържествуват светлината, доброто и любовта. Обръщайте внимание на красотата около вас. Добре е да се завърши всичко започнато, но ново да не се започва. Помислете какво уроци и открития ви е донесъл отминаващият лунен месец. Благодарете за даровете и се пригответе с чисто сърце да влезете в новият лунен месец.

Добре е да общувате със своят духовен учител, да раздавате милостиня, да пожертвате пари за благотворителни цели. Препоръчва се да се посети църковен храм.

Много е хубаво, ако по време на бременността, родителите в този период отделят време за милосърдие, любов, състрадание, помощ към ближния.

Подходящо е сега да се изпълняват петте тибетски ритуала за дълголетие и здраве.

loading...