Всичко, започнато днес, се увенчава с успех!

Астрологична дневна прогноза за 10 май 14-ти лунен ден от 19:10 часа на 9 май до 20:10 часа на 10 май. Нека не изпускаме този ден, той е...

1832 0

Астрологична дневна прогноза за 10 май

14-ти лунен ден от 19:10 часа на 9 май до 20:10 часа на 10 май.

Нека не изпускаме този ден, той е изключителен за началото на всяко начинание. Всичко, започнато в този ден, се увенчава с успех. Следващият такъв шанс ще дойде след месец.
Полезна е работата със свещени текстове. Получаваме тайно знание.

Днес ще бъдем с толкова голяма физическа и вътрешна енергия, тя така ще кипи от нас, че едвам ще я удържаме. Сила, воля, смесени с хъс, напористост и твърдост в желанията и в действията ни ще има в повечко от необходимото. Пламък и жар ще сме днес, което може да доведе до истински пожар. Толкова буйни и агресивни може да се чувстваме, бързо ще искаме да стигнем до целта и до желаното от нас.

И да не забравим, че ни очаква пълнолуние тази нощ в мистичния знак Скорпион! Повече за Пълнолунието и как да се подготвите за него, може да прочетете ТУК.
ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

В този ден може да ни навестяват скръб, мъка, печал или меланхолия. Хубаво е да ги пропъждаме от мислите си и да се захващаме с работа. Ако негативните емоции не отстъпват , е добре да си организираме голямо физическо натоварване.
Когато се събудим, е добре да не скачаме веднага от леглото, а да си спомним какво сме сънували. Анализът на съня ни ще е важен.

loading...