Всяка случка, всеки човек е в живота ти, защото ти така си пожелал

Всемогъщият Закон за привличането (т.е. подобните се привличат) е в основата на всичко, което изживяваш. Така всеки път, когато си помислиш нещо, стартираш процеса на привличане на същността...

1083 0

Всемогъщият Закон за привличането (т.е. подобните се привличат) е в основата на всичко, което изживяваш. Така всеки път, когато си помислиш нещо, стартираш процеса на привличане на същността на тази тема и обект в собственото си изживяване. Щом веднъж си активирал в себе си процеса „мисъл-Вибрация“, като си насочил мисълта си към нещо, появява се едно прогресиращо разширение.
С други думи, колкото повече внимание обръщаш на нещо, толкова повече се активира и нараства в теб неговата Вибрация. И колкото по-дълго продължава това, толкова по-мощно е привличането… докато накрая не получиш неоспоримо доказателство за тази активна Вибрация в своя живот. Всички неща, които се случват в твоя живот, идват, защото ти си ги извикал и поканил с мислите си.

Запомни, без значение дали мислиш за желани или нежелани неща, ти изпращаш вибрационно (мисловно) „искане“, което привлича все повече неща, за които мислиш. И всичко, което ти се случва – всички хора и отношения, всички изживявания, ситуации, които идват при тебе, идват в отговор на твоята Вибрационна покана.

Кулминацията на взаимоотношенията, обстоятелствата и събитията, които привличаш към себе си, е абсолютно точна в отговора си на твоето Вибрационно искане. Ако обръщаш внимание как се случват нещата за тебе, ще получиш ясно разбиране за Вибрационните искания, които излъчваш, тъй като винаги получаваш същността на онова, за което мислиш, без значение дали е желано или не.

Наричаме този процес осъзнаване cлед проявление: да вибрираш (мислиш) без осъзната насока на мисълта, но да забележиш резултатите от мислите едва след като те са се проявили в нещо реално и осезаемо, например намаляващата ти банкова сметка, нежелано физическо състояние или неприятни взаимоотношения.

Когато се фокусираш над тема, обект или ситуация и се почувстваш зле, не темата, обектът или ситуацията са причината за лошите ти чувства. Чувстваш се зле, защото мислите, свързани с тези теми, са причинили Вибрационно разделение в теб. С други думи, избрал си да обърнеш внимание на нещо, на което Първоизточникът в теб не обръща внимание. И има добра причина Първоизточникът в теб да не обръща внимание на това, което те кара да се чувстваш зле, в момента, в който му обръщаш внимание.

loading...