Всяка жена има нужда от 5-ма мъже в живота си:

Наскоро си говорих с една приятелка, която ми припомни за 5-те мъже на една жена. И преди да си помислите:“Тези двете курви са си говорили за мъже“, ще...

243 0

Наскоро си говорих с една приятелка, която ми припомни за 5-те мъже на една жена. И преди да си помислите:“Тези двете курви са си говорили за мъже“, ще се аргументирам:

Всяка жена има нужда от 5-ма мъже в живота си:

1.Приятелят, този който я изслушва, разбира, подкрепя, съветва я, помога й в трудна ситуация.

2.Любовникът, този който я желае постоянно, вижда в нея положителните черти на тялото й, изтъква ги, въпреки че тя не е от най- красивите жени. С това изважда женствеността й, сексулаността й и страстта й. Вдъхва й увереност и самочувствие.

3.Домошарът, този с който й е уютно и сигурно в къщи, може да мисли за светло бъдеще, деца, да разделят грижите по тях и домакинството, и да се грижат един за друг.

4.Този, с когото имат сходни хобита и интереси.

5.Веселякът, който може да я разсмее, да отиде на дискотека, кръчма, концерт, кино, театър, екскурзия и т.н.

Замислих се, че и всеки мъж има нужда от тези 5 жени в живота си.

Излиза, че това са 5 основни качества на човек , но в началото на съществуването му те са по- слабо развити. С годините всяко едно се развива и изчиства, докато човек ги усъвършенства. Едва тогава става „завършен“.

Когато човек е „завършен“ има нужда от друг със сходните качества, за да направят своето цяло. Две „завършени“  са сродните души, Голямата любов, пълното щастие.

Всеки човек, минал през живота ни, оставил следа и си тръгнал не е шамар в нашия живот. Той е майстор, шлифовал някое от тези качества. Някои са те направили по- добър приятел, някои по- добър любовник, други са изкарали веселяка от теб, и т.н. Но всеки е трябвало да премине, за да се “ завършиш“. И когато това стане нямаш нужда от много хора около себе си. Понякога само един ти стига, защото е другата „завършена“ част от теб.

Относно ревността: тя се появява, когато си в процес на изучаване на другия и той е отвлечен от чуждо внимание. Но когато прецениш, че този човек не отговаря на критериите ти и ревността изчезва…било то към приятеля, любовника и т.н. Там, където има сродни души, няма ревност.

За това човек трябва да работи върху себе си и своето завършване, за да получи човека, който му е отреден.

Това може да отнеме и цял живот. Някои сродни души се намират на 90 г. Защото са завършили пътя си.

Автор: Елисавета Сиракова

loading...