Изненади за Везните днес

Овен Днес като малко дете ще приритвате, за да получите „играчката“ си. В крайна сметка може да я имате, но цената ще е прекалено висока. Наистина ли си...

784 0

Овен

Днес като малко дете ще приритвате, за да получите „играчката“ си. В крайна сметка може да я имате, но цената ще е прекалено висока. Наистина ли си заслужава да я платите?

Телец

Днес е добре да гледате по-спокойно на нещата. Винаги има нещо за оправяне, подреждане, решаване…Дайте си време.

Близнаци

Днес някой може да се осмели да ви обвини в хаотичност. Вместо да се сърдите помолете човека да ви покаже как точно трябва да се въведе ред. Направете си кафе и му гледайте сеира.

Рак

По принцип никой не е длъжен да дава обяснения на никого относно поведението си. Вашето днес, обаче, може да предизвика някои реакции у партньора ви. Може би нямате нужда от това точно сега.

Лъв

Днес за вас ще бъде най-приятно да приемете ролята на слушател и наблюдател. В това, което говорят хората около вас, случайно може да откриете много важна истина за вас самите. Въздържайте от консумирането на непознати или мазни храни.

Дева

Хубаво е да прекарате днешния ден в услуга на любимите си хора. Всъщност това е най-добрата награда за вас. Единственото, което трябва да направите е в края на деня да се отпуснете и да позволите да бъдете компенсирани.

loading...