Юни носи силни романтични чувства, страстен флирт и пътувания на тези 3 зодии

Везни – Най-вероятно е време да преразгледате възгледите си за живота. Ако сте уморени от ежедневието, изглежда, че живеете на автопилот – помнете, че вашата съдба е във...

1239 0

Везни – Най-вероятно е време да преразгледате възгледите си за живота. Ако сте уморени от ежедневието, изглежда, че живеете на автопилот – помнете, че вашата съдба е във вашите ръце и вие можете да я промените коренно.

Заобиколени сте от възможности – не се страхувайте да се отворите и за новите. Не забравяйте, че ние самите сме създателите на собственото си щастие, вслушайте се в себе си и в близко бъдеще всичко ще бъде наред. Цялото свободно време ще бъде посветено на пътувания: както за близки разстояния, така и за далечни. Има голяма вероятност да търсите работа и нови възможности в друг град или дори в чужбина. Можете да промените визията си за живота, а причината за това може да бъде ново познание или приятел, който ще ви стане нещо като духовен наставник. Във всеки случай, вие ще работите върху себе си, за да промените себе си и света към по-добро. Малцина ще участват в творчески конкурси, което ще им даде отличен шанс да разкрият своите таланти на актьори, художници. Ако се очертават изпити, добре е да се подготвяте много старателно, после ще си почивате. Звездите и този месец няма да се поскъпят и като цяло (с малки изключения) всичко в личният ви живот ще върви гладко. На някои ще им е трудно да съчетаят кариерата си с любовта, но вашият партньор ще прояви разбиране и подкрепа. Най-неудачното време за романтичните двойки ще бъде периода от 20 до 30 юни. В този интервал хороскопът прогнозира оплаквания, спорове, разминаване във възгледите. Възможни внезапни прояви на ревност, но не бързайте със заключенията, често ситуацията не изглежда такава, каквато е всъщност.
Скорпион – Основното нещо през юни е да не прекалявате, внимателно си планирайте нещата и повече спокойствие – това е, от което се нуждаете повече от всякога. Хороскопът ви прогнозира, че се очакват много интересни събития през този период. При внезапно пробуждане на творческият потенциал, мнозина от този знак ще поискат да променят живота си към по-добро: в любовта, взаимоотношенията, бизнеса или финансите. Началото на лятото е подходящо за дълги пътувания, но през последните дни са възможни препятствия, свързани със семейството или дома. Юпитер, който се намира във вашия знак и образува хармоничен аспект с Нептун в сектора на любовта, ще ви направят романтични и мечтателни, дори идеалистично настроени. От гледна точка на любовта, юни месец е главозамайващ период. Слънце и Меркурий в дома на секса обещават горещи страсти. Като никога могат да ви се появят доста силни романтични чувства, да завъртите страстен флирт, който да ви накара да забравите всичко и да полетите в облаците. Може вашият любим човек да ви вдъхнови към успех в работата или на служебното място да възникнат романтични чувства към колега или шеф. Добре е влюбените двойки да се отдалечат от ежедневието, да отидат на почивка на морето, да се отпуснат, да се отдадат на слънчеви бани на златистите пясъци и да засилят връзката си.

Стрелец – Звездите ви предлагат този месец да не се нагърбвате сами с трудни задачи, а да работите в екип, да търсите помощ при нужда. В някои моменти силите може да не ви достигнат и не е необходимо да се напъвате. Склонни ще бъдете да се отнасяте към някои неща лекомислено и излишно да рискувате. Отлично време за духовен живот, за медитации, за занимания с йога, да се потопите по-надълбоко в собствения си свят. В края на месеца не е изключен конфликт с близки роднини поради различия в мненията. Особени изменения във финансовата сфера не се предвиждат. Дори това може да стане повод за безпокойство. Сатурн ще продължава да създава затруднения в тази област (основно засегнати ще бъдат родените през първата десетдневка на знака). Венера след 14 юни ще влезе в деветия ви дом и ще засили желанието за свобода, за нови емоции, за авантюри. През целия месец представителите на този знак ще търсят безупречни отношения. Любовният хороскоп за юни за Стрелеца, обещава, че има добър шанс да срещнете човек, с когото да започнете сериозна връзка. Добро време, за да изразите своите чувства, да направите признание. Преди всичко посещавайте повече места, където има много хора, повече пътувайте.

loading...


Коментари