Юни ще донесе много късмет на Водолей, любовна авантюра на Козирог

Козирог – Първият летен месец ще бъде твърде плодовит и активен, както и ще е свързан с упорита работа и постоянната заетост. Вашето участие ще бъде необходимо както...

1320 0

Козирог – Първият летен месец ще бъде твърде плодовит и активен, както и ще е свързан с упорита работа и постоянната заетост. Вашето участие ще бъде необходимо както в службата, така и при решаването на лични проблеми у дома.

И в двата случая демонстрирайте дипломация и не защитавайте позицията си твърде упорито: опитайте се да намерите начин за сътрудничество, потърсете помощ, ако е необходимо.
Избягвайте да давате празни обещания и гледайте на нещата по-разумно. Нараства интересът ви към материалната и практичната страна на нещата. Има вероятност да се срещнете с човек, към когото ще бъдете предпазливи, без да изпитвате голямо доверие: в него ще почувствате конкурент (или съперник) – наистина се пазете се и гледайте да нямате нищо общо.

През юни съдбата е подготвила за вас няколко щастливи моменти. Едни от вас отиват твърде далеч в намирането на партньор. Търсите много качества в един човек: щедрост, интелигентност, нежност, способност за компромиси, чувственост, загриженост. Не е ли твърде много това, което искате? Други ще осъзнаят, че имат чувства към стар приятел. Като цяло ставате по-чувствени и страстни. Лятото започва да раздвижва кръвта ви.

Водолей – Новият месец ще бъде пълен с положителни неща във всичко, късметът ще ви съпътства в кариерата, пътуването, семейните работи, личния живот. Много от вас ще се съсредоточат върху крупни проекти. Хармоничният аспект между Юпитер от десетият ви дом и Нептун от втори дом правят благоприятно времето за активни действия, за професионално развитие и подобрение на материалното положение. Освен това засилват интуицията ви. Ще получите добри шансове за реализация.

loading...


Коментари