За да имате пари в къщата

Начинът, по който се справяте с парите, дори и положението на метлата в къщата, според старите народни вярвания, може да повлияе на финансовата ситуация в дома. 1.Кога да...

338 0

Начинът, по който се справяте с парите, дори и положението на метлата в къщата, според старите народни вярвания, може да повлияе на финансовата ситуация в дома.

1.Кога да взмете пари назаем, за да се увеличават?

Трябва да търсите пари назаем в сряда през деня. Няма да взимате пари от приятели и познати във вторник. Давайте и вземайте заеми сутрин, защото всякакви операции с пари, които се управляват вечер ще доведат до провал. Старайте се никога да не търсите заем, а по-често да давате пари на тези, които имат нужда, защото така ще предизвикате да ви се върнат по друг начин.

2. Заплатата трябва да пренощува

За да може парите, които сте спечелили да обичат дома ви, в деня, когато вземете заплата, престанете незабавно да харчите и стотинка от нея. Цялата сума, според вярванията би трябвало да пренощува в дома ви.

3 Какво не трябва да давате назаем на комшия?

На съседите не трябва да заемете хляб или сол, защото паричната сигурност може да напусне дома ви и да отиде при тях.

4.Правила за общия бюджет

Пари няма да имате ако ги оставяте разпръснати в стая или събирате трохите от масата с ръка.

5. Кога в джобовете си да носите пари?

Джобовете на дрехите, които са в гардероба, напълнете с книжни пари. Парите не обичат скъсани джобове или паднали копчета.

loading...