За нищо на света не си пожелавайте тези неща в новогодишната нощ!

Новата година е най-подходящия момент, в който най-съкровените ви желания могат да се превърнат в реалност. В този период енергията, която е около вас, става по-силна и с...

201 0

Новата година е най-подходящия момент, в който най-съкровените ви желания могат да се превърнат в реалност. В този период енергията, която е около вас, става по-силна и с нейна помощ можете да осъществите мечтите си и да станете по-щастливи.

Много често Вселената откликва на молбите на хората и им помага да реализират намеренията си. Някои неща обаче не съответстват на нейните закони. Преди да направите списъка си с желания за следващата година, е добре да си дадете сметка кои от тях няма как да се сбъднат. За да могат всичките ви мечти да се превърнат в реалност, вижте какво е позволено да си пожелаете в новогодишната нощ, за да избегнете неприятностите през 2019 година.

Нуждите на съвременния човек са тясно свързани с материалното благосъстояние. Ето защо най-често за новата година хората си пожелават пари, а някои дори искат определена сума. Разбира се, в това желание няма нищо лошо, но има голяма вероятност никога да не се сбъдне. Вместо да молите Вселената за пари, можете просто да поискате финансовото ви положение да се подобри или пък по-добре платена работа. В този случай за изпълнение на желанието ви ще допринесе не само Вселената, но покровителката на 2019 година – земната свиня.

Друго нещо, което е добре да знаете, е, че вашето желание не трябва да донесе беди на околните. Затова и не си заслужава да молите Вселената да накаже враговете ви. Ако мечтата ви носи негативен характер, енергията й може да се обърне срещу вас и идващата година ще ви донесе много неприятности!

loading...