За силата на думите: „Обичам те“

Веднага след като прочетох книгата на Джо Витале и Хю Лина, какво въздействие има фразата „Обичам те“, аз започнах да я прилагам във всички ситуации. Започнах да я...

4659 0

Веднага след като прочетох книгата на Джо Витале и Хю Лина, какво въздействие има фразата „Обичам те“, аз започнах да я прилагам във всички ситуации. Започнах да я използвам, когато се събудя, на закуска, под душа, в разговори по телефона, на разходка, и така нататък.

Фразата „Обичам те“ аз основно говорех на себе си. Но се опитвах колкото е възможно по-често да я казвам на хората, които са ми близки. Някои се изненадваха, някои се объркваха, но никой не ми каза: „Ти си се побъркал“ или „Всичко наред ли е при теб?“ Не, те просто се усмихваха, и най-важното – в края на краищата аз също често започнах да чувам фразата: „И аз те обичам.“

Това изречение промени живота ми: преди животът ми беше нервен и забързан, а сега е хармоничен и в него винаги се случват вълшебства.

Мисля, че дълбоко в душата си ВИЕ (и аз, разбира се, също) искате обич. Когато повтаряте „Обичам те“, вие пречиствате себе си и излъчвате енергия, която достига до другите.

Помислете за нещо или някого в живота ви, които все още ви вадят от душевно равновесие. Това може да бъде проблем със здравето или конфликт с колега по време на работа. Без значение какво е.

Концентрирайте ума си върху това и започнете мислено да казвате: „Обичам те.“ Можете да се обръщате към Вселената (Бог, в каквото вярвате). Няма значение дали Вярвате в ефикасността и или не, просто се доверете на процеса и продължете. Всичко, което трябва да направите е да повтаряте „Обичам те.“

Като започнете да произнасяте тази фраза, ще започнете да чувствате любов и ще започнете да влияете на ситуацията или човека.

loading...