За тези 3 зодии април ще бъде повече от вълнуващ- много любов, пари и успехи

Рак Марс ще бъде в сектора на партньорството ви, поради това на преден план ще излезе сътрудничеството ви с някого, както и любовните отношения с партньора ви. Създайте...

809 0

Рак

Марс ще бъде в сектора на партньорството ви, поради това на преден план ще излезе сътрудничеството ви с някого, както и любовните отношения с партньора ви.

Създайте хармоничен тандем с човека, който е важен за вас, но уважавайте правото му на свобода и лично пространство. От това вашите взаимоотношения ще имат само полза.
На работното място, в бизнеса и в отношенията с висшестоящи, е необходимо да сте по-внимателни, тъй като ретроградният Меркурий ще се движи в сектора на кариерата ви до 15 април. През този период може да има недоразумения, след като имате вземане даване с авторитетни фигури, началници, хора с висок социален статус или с представители на държавните органи.

Вместо да се стигне до конфликт, необходимо е да търсите пътя за съгласие. Възможни са неприятни изненади. Вие напълно сериозно ще се отнасяте към любовта. Няма да има много романтика и страст, но други неща сега са по-важни за вас, например укрепване на отношенията. Даже да има трудни моменти, Венера ще ви подкрепя и ще оправя нещата.

Лъв

Марс ще преминава през сектора на работата и здравето ви. Ето защо е важно за вас да се грижите за тялото си, добре е да спортувате повече, да бъдете повече време на чист въздух. Забравете лошите навици и подобрете външния си вид. „Здраво тяло – здрав дух“ – тази поговорка е необходимо да бъде вашето кредо за следващите два месеца. Меркурий е в период на ретроградно (обратно) движение, което ще продължи до 15 април.

Възможно е по това време някои да почувстват разочарования или ограничения, които ще станат източник на раздразнение. Това би могло да бъде работата, любовта, обстоятелства в семейството или просто цялостното отношение към живота. Положителната страна на този транзит е, че ще можете да преразгледате своите идеи и вярвания и ще успеете да намерите истинското си призвание.

Някои ще се заинтересуват от духовните учения. Ще откриете, че причината за ограниченията е във вашите собствени ограничаващи вярвания. Бихте могли би ще се отървете поне от част от тях, в резултат на което ще живеете по-пълноценен живот. Звездите предвещават един вълнуващ месец, който ще ви накара да се чувствате така, сякаш сте на небето. Освен, че бихте могли да постигнете значителни достижения в работата, те могат да бъдат съпровождани и с материални придобивки. При някои ще възникне служебен флирт.

loading...