За въздействието на заклинанията

Какво е заклинание? Човекът винаги е искал да бъде обичан, да се харесва на противоположния пол. Тази необходимост на нивото на безусловните рефлекси, е присъща на всяко същество...

846 0

Какво е заклинание?

Човекът винаги е искал да бъде обичан, да се харесва на противоположния пол. Тази необходимост на нивото на безусловните рефлекси, е присъща на всяко същество и е нужна за създаване на потомство. Но нас не винаги ни обичат тези, които ни харесват. Не случайно се казва „Ние избираме, нас ни избират, и колко често това не съвпада.“ И тогава хората се обръщат към магията за помощ.

Има цял раздел, който се нарича – Любовна магия.

Любовната магия съществува хиляди години у всички народи по света.

Ако отворите историята на магията на който и да е народ, можете да срещнете заклинания и ритуали за привличане на любов, власт над другия пол и т.н.

Така че нека да видим какво е любовна магия и какво може. Като всяка магия, това е енергийно въздействие. В зависимост от заклинанието и ритуала, тя може да бъде насочена към себе си (например, за увеличаване на привлекателността), или към обекта на желанието (това вече е магия).

Разбира се, вторият вариант изисква по-голяма отговорност, което се дължи на факта, че въздействието е срещу волята на човека, който дори не знае, че го омагьосват.

Ето защо ние трябва да знаем каква отговорност пада върху вас, ако сме решили да омагьосаме този, който ни е харесал. Може да се окаже, че той не е наш по съдба, а тогава ще последват неизбежни кармични проблеми.

loading...