За въздействието на заклинанията

Какво е заклинание? Човекът винаги е искал да бъде обичан, да се харесва на противоположния пол. Тази необходимост на нивото на безусловните рефлекси, е присъща на всяко същество...

733 0

Какво е заклинание?

Човекът винаги е искал да бъде обичан, да се харесва на противоположния пол. Тази необходимост на нивото на безусловните рефлекси, е присъща на всяко същество и е нужна за създаване на потомство. Но нас не винаги ни обичат тези, които ни харесват. Не случайно се казва „Ние избираме, нас ни избират, и колко често това не съвпада.“ И тогава хората се обръщат към магията за помощ.

Има цял раздел, който се нарича – Любовна магия.

Любовната магия съществува хиляди години у всички народи по света.

Ако отворите историята на магията на който и да е народ, можете да срещнете заклинания и ритуали за привличане на любов, власт над другия пол и т.н.

Така че нека да видим какво е любовна магия и какво може. Като всяка магия, това е енергийно въздействие. В зависимост от заклинанието и ритуала, тя може да бъде насочена към себе си (например, за увеличаване на привлекателността), или към обекта на желанието (това вече е магия).

Разбира се, вторият вариант изисква по-голяма отговорност, което се дължи на факта, че въздействието е срещу волята на човека, който дори не знае, че го омагьосват.

Ето защо ние трябва да знаем каква отговорност пада върху вас, ако сме решили да омагьосаме този, който ни е харесал. Може да се окаже, че той не е наш по съдба, а тогава ще последват неизбежни кармични проблеми.

Заклинание – това е енергийно въздействие върху човек, с цел да се потисне неговата воля и за да се подчинява на друг, обикновено от противоположния пол.

Фази на действие

Начално състояние преди заклинанието: Познавате особа от противоположния пол, която принципно не ви харесва и не ви интересува от гледна точка на любовни взаимоотношения.

Инициализация на заклинанието: Забелязвате специална проява на интерес към вас от особата и повишена ревност от нейна страна към вашите приятели, приятелки и познато. Създава се впечатлението, че те нещо и пречат.

Фаза 1 (Отхвърляне на вашия свят): Тази особа изведнъж започва да ви харесва, и вие късате с вашите приятели, познати и приятели, поради внезапни кавги, събития или разлики в мнения, които не са съществували преди.

Фаза 2 (идентификация със света на особата): Започват да се появяват нови приятели, познати и приятелки от обкръжението на тази особа, и тя започва да ви привлича като магнит.

Фаза 3 (Привързване): След всички ваши мисли, постъпки и действия, угодни на особата, следват приятни събития. След всички ваши мисли, действия и постъпки, неприятни на особата, следват тежки последици и събития (камшик).

Фаза 4 (окови): На коментарите на семейството ви по отношение на това лице, реагирате с гняв, осъждате ги и дори ги проклинате. Вие вече нямате свои планове и цели, вие вече сте роб на плановете и целите на тази особа.

loading...