„Забранената зона“ на извънземните от Сириус

В отдалечен район на Китай, известен като „Забранената зона“ , са погребани 716 звездни пришълци. Пещерата Хебита е запълнена със скелети на малки същества, чийто ръст е бил...

1262 0

В отдалечен район на Китай, известен като „Забранената зона“ , са погребани 716 звездни пришълци. Пещерата Хебита е запълнена със скелети на малки същества, чийто ръст е бил не повече от 130 сантиметра. Те имат прекалено големи глави и много дълги пръсти.

Очните ямки три пъти превишават човешките, а челюстите са малки и слаби. Зъби не съществуват. На врата на всеки скелет е висял каменен диск с диаметър 30 ​​см се, на който ясно се виждат неизвестни символи.

Според археолозите, частично тези символи са били дешифрирани от китайския учен Тоум Ум Нуем още през 1962. Но текстът бил толкова невероятен и фантастичен, че властите в Пекин забраняват публикуването му. По-късно ученият се премества в Япония, където умира през 1965 г.

В направения през 1962 г. превод се говори за историята на племето дропа, етническо малцинство, почти изчезнало към 1947 г., когато за пръв път го посещава английският учен Карил Робин Евънс. В мистериозните надписи се казва, че родната планета на дропа се намира около Сириус, а техните предшественици са направили две пътувания до Земята – преди около 20 000 години, и през 1014 г. По време на последната мисия корабът се разбива и оцелелите извънземни не могат да напуснат планетата Земя. Така възниква племето дропа.

loading...