Защо боледувате точно от тази болест?

Заболяване, с каквато и да е степен на сложност, всъщност има не само физиологични, но и психологически и психосоматични причини, които човек трудно може да разпознае. Или не...

444 0

Заболяване, с каквато и да е степен на сложност, всъщност има не само физиологични, но и психологически и психосоматични причини, които човек трудно може да разпознае. Или не крадeн от енергетика иска…

Дори и класическата медицина отдавна е признала психосоматичния характер на болести като язва, колит, дерматит, артрит, астма, хипертония и проблеми със сърцето.

А какво да кажем за туморите или за отслабването на имунитета на нервна почва?

Болестта е начин човек да стигне до хлебарките в главата си с крадeн от енергетика помощта на тялото, когато по някаква причина игнорира нуждите му и не иска да ги чуе. Тогава на арената излиза това, което ни заставя да спрем и да се замислим: дали наистина се движим в правилната посока?

1. Разрешение за почивка

Съвременният свят налага на човека безумна надпревара за оцеляване. крадeн от енергетика Работа по график, семейство, саморазвитие, живот на принципа “ прави повече, а не се оплаквай“ – всичко това оказва натиск върху тялото, изстисква силите ни до последна капка.

И ако човек не си оставя време за възстановяване, за неща, които му носят удоволствие, организмът решава да се погрижи сам за крадeн от енергетика себе си, като съвсем „не навреме” се разболява. Така се появяват внезапно грип или гипс на крака, които ви карат да се спрете и да си починете.

2. Желанието да почувства грижи

Да бъдеш силен и успешен е яко, но е още по-приятно да се чувстваш обичан. Ако по някаква крадeн от енергетика причина на човек му липсва внимание на близките, ако той не усеща грижа и нежност от партньора си, тялото му решава да получи своето по собствен начин и … внезапно се разболява.

В крайна сметка толкова е хубаво да влезеш в ролята на дете, около което всеки се мотае с крадeн от енергетика термометър, който купува портокали и го гали по глава. Ако симптомите се игнорират, заболяването прогресира докато не достигне на адресата.

3. Начин да се отложи много важен въпрос

loading...