Защо хората със стари души намират любовта по-трудно?

Да открием истинската любов е трудно за всеки, но за т.нар. „стари души“ е голямо предизвикателство. Много добре знаят кои са Хората със стари души познават себе си...

876 0

Да открием истинската любов е трудно за всеки, но за т.нар. „стари души“ е голямо предизвикателство.

Много добре знаят кои са

Хората със стари души познават себе си много добре и знаят какво очакват от партньора си – какви негови качества биха харесали и кои не. Това със сигурност намалява възможността да намерят човек, какъвто си представят.

Имат много добре развита интуиция

Премислянето и прекалено импулсивните реакции за нещо, за което нямате доказателство могат да бъдат причина за край на връзката. Правенето на грешни предположения може да съсипе отношенията ви, особено ако не са на твърда основа.

Връзките често завършват „огнено“

Хората със стари души често биват привлечени от такива, с които не им е предопределено да бъдат. Предпочитат да имат кратка и бурна връзка, в която да сее потопят във всяко преживяване и след време продължават напред.

Първо трябва да постигнат всичките си цели в живота

Преди да обърнат внимание на любовта, хората, носещи стари души искат да постигнат всичко, което според тях е важно в живота. Във връзките си обичат дълбоко и се отдават напълно, но се страхуват, че ще бъдат пренебрегнати и няма да постигнат целите си.

Искат любов, която отговаря на тяхната душа

Дори да са необвързани дълго време или дори да останат сами, хората със стари души не биха приели любов, която не отговаря на душата им. Не се виждат в обикновена, не така дълбока връзка само за да има с кого да споделят живота си.

Могат да открият партньор, но трудно намират съвместимост

След като хората със стари души имат определени възгледи за живота си и обмислят дълбоко много нещата са добри философи и мислители, които лесно очароват и привличат партньор, който би се влюбил веднага. Но когато трябва да открият човек, който наистина да ги разбира и на когото могат да се доверят напълно, това се превръща в истинско предизвикателство.

loading...