Защо вашите негативни мисли са най-големите врагове на успеха?

Все още помня момента, когато разбрах, как да се избавя от негативните мисли. Аз бях на двайсет и една, бях разорен и живеех в малък едностаен апартамент, беше...

1095 0

Все още помня момента, когато разбрах, как да се избавя от негативните мисли. Аз бях на двайсет и една, бях разорен и живеех в малък едностаен апартамент, беше много студена зима  и  работeх на един строеж.

Вечер  обикновено не можех да си позволя да изляза никъде, така че имах достатъчно време да мисля.

Една нощ, когато седях на  моята малка кухненска маса, изведнъж у мен проблясна  прозрение, което промени целия ми живот. Разбрах, че негативните мисли унищожават моя успех. Аз ясно видях, че ако нещо в живота ми трябва да се промени, то тази промяна трябва да започне от мен. Ако не се променя аз, нищо няма да се промени. Аз бях отговорен за своето бъдеще.

Беше като  първи скок с парашут – страшно и вълнуващо. Стоях на ръба на живота и реших, че ще скоча. От този момент нататък аз знаех, че ръководя живота си. Знаех, че ако искам моята ситуация да се промени, трябва да стана различен.

Негативните мисли – са  врагове на вашия успех

Те ви държат в напрежение, изтощават и  отнемат цялата радост от живота. От сътворението на  света те са нанесли  повече вреда на обществото,  отколкото  всички болести  в цялата история.

Една от най-важните цели, ако искате да бъдете истински щастливи, трябва да бъде освобождаването от  негативното мислене.

Откажете се от намерението да  рационализирате всичко. Това автоматично предизвиква негативни мисли. Вие  мислите рационално, за да обясните какво сте направили погрешно и защо се чувствате недоволни. Така заемате позицията на жертвата и правите от другите  потисници.

Издигнете се над мнението на другите

loading...