Защо връзките на всяка зодия не успяват?

Въпреки неуспеха в любовта не е само ваша вина, обаче любовните грешки, които правите може да ви унищожат щастието. Дали сте безобразни егоисти? Или пък сте твърде срамежливи,...

358 0

Въпреки неуспеха в любовта не е само ваша вина, обаче любовните грешки, които правите може да ви унищожат щастието.

Дали сте безобразни егоисти? Или пък сте твърде срамежливи, за да изразите емоциите си? Може би пък приемате всеки партньор „за даденост“?

Хороскопът ще ви разкрие къде грешите:

Овен

Увереността на овена, която в началото действа привлекателно, с течение на времето става голяма пречка. Овенът трябва да поработи върху своя егоизъм и да се научи как да поставя партньора на първо място. Би трябвало да разбере значението на думата компромис. Техните бързи и бурни реакции са още един проблем в отношенията, защото на другите е трудно да се справят с неочаквани изблици на ярост.

Телец

Телците, които са в дълги и стабилни връзки често се занемаряват. Чувстват се комфортно, така че прекаляват в храната и пиенето и не внимават на външния си вид, който става непривлекателен. Понякога са твърде мързеливи, за романтика и партньорът ги приема за даденост. Друга пречка е тяхната упоритост. Те са склонни на едни и същи грешки и упорито започват кавги на същата тема и пак, и пак.

Близнаци

Близнаците са склонни към флирт, така че партньорите с тях се чувстват несигурни. Не оставят впечатление за стабилност и преданост, поради което никой не разчита на тях. Честото променят мисленето и настроението си. Внимавайте с маските, които показват.

Рак

Раците често още в началото на връзката стават зависими от партньора, а споменаването на брак и съвместен живот може само да ги изплаши и отдалечи. Когато са във връзка, партньорът се превръща в център на своя свят, поради което често другият може да се чувства въодушевено. Ракът лесно се обижда и е чувствителен, а освен това не иска да започва нови дейности и да прави някакви експерименти. С него живота лесно става рутина и това е най-голямата грешка.

Лъв

Голямото его на Лъвът е нещото, с което всеки ден трябва да се конкурирате. Не е лесно да живееш с човек, който лесно се обижда за всяка дреболия и е готова с дни да мълчи и да игнорира. Лъвът сам за себе си е винаги на първо място и това с течение на времето може да се превърне в проблем. Не може да признае грешките си, а като капак на всичко това е склонен към флирт, така че партньорът никога не се чувства сигурно.

Дева

loading...