Защо все излизаш с неподходящи мъже според зодията ти

Както се казва – трябва да целунеш няколко жаби, преди да срещнеш принца, но какви жаби точно привличаш и защо те толкова те харесват? Това зависи от зодията...

794 0

Както се казва – трябва да целунеш няколко жаби, преди да срещнеш принца, но какви жаби точно привличаш и защо те толкова те харесват? Това зависи от зодията ти:

Овен

Всички „жабоци“ те харесват, защото ти обичаш да флиртуваш несъзнателно. Не че държиш да си в центъра на вниманието, просто така се получава. Тогава неподходящите мъже започват да се лепят за теб като мухи на мед, но спокойно – правилният мъж ще те забележи и когато не си в центъра на вниманието. Той ще прозре колко смела и мила, колко дръзка и нежна си всъщност.

Телец

Постоянно излизаш с неподходящи мъже, защото си склонна да се влюбваш във всеки, който те глези. Ти искаш мъж, който ще ти подари целия свят, и няма да се примириш с нищо по-малко. Но да ти подарят света и да ти подаряват скъпи бижута не е едно и също. Неподходящите мъже се опитват да откупят сърцето ти със скъпи подаръци, прикривайки недостатъците си. Недей да се поддаваш, истинската любов не се купува с пари.

Близнаци

Все излизаш с неподходящи мъже, защото не знаеш какво искаш. Не си сигурна какъв е „подходящият“ мъж за теб и дали въобще искаш да го намериш, а неподходящите мъже се възползват от твоята нерешителност. Тъй като не си сигурна какво искаш, те се опитват да те убедят, че искаш точно тях.

Рак

Всички „жабоци“ те обичат, защото си много грижовна и те се възползват от добрината ти. Неподходящите мъже, които те харесват, са онези, които имат нужда да бъдат дундуркани като бебета. Те разчитат на теб да оправиш всичките им проблеми и да взимаш решения вместо тях. Не падай в капана им – не бива да си майка на половинката си!

Лъв Всичките неподходящи мъже те харесват, защото на пръв поглед имаш всичко, което търсят мъжете – ти си умна, талантлива, смела и красива, но неподходящите мъже харесват самата представа за теб и обичат да се фукат с теб, но не се интересуват от нежната ти страна, от мечтите ти или от плановете ти. Постиженията ти наистина са впечатляващи, но ти трябва мъж, който може да надникне и в душата ти, където се крият истинските съкровища.

Дева

loading...


Коментари