Защо жените имат нужда от мъж за една нощ

Преди се приемаше, че мъжете  винаги са готови да правят секс и при това с първата срещната, а  жените са по-чувствителни и не могат да си представят интимни...

481 0

Преди се приемаше, че мъжете  винаги са готови да правят секс и при това с първата срещната, а  жените са по-чувствителни и не могат да си представят интимни отношения без чиста любов. Сега картината се променя, и нежният пол активно възприема  навицитe на мъжете, един след друг, включително и страстта към секс за една нощ.

Дълги срещи,  изпълнен само с плахо докосване на  ръце, и смутен поглед- това не е за тях. Тези дами предпочитат да черпят от живота всичко, от което  се нуждаят, за предпочитане без прелюдии. Ние можем да си мислим, че жените, които правят секс за една нощ – не са модел на поведение. Но дали не е стереотипно такова мислене? Както се казва, няма дим без огън, и ако на нежния пол в един момент му стане удобно да „прелъсти и да изостави“, значи  има причини. Някои от тях, между другото, са повече от уважителни.

1. Опънати нерви

Сексът е  чудесен начин за облекчаване на стреса, натрупан по време на седмица изтощителен труд. Ако една жена няма постоянен партньор, с когото може  да прави през  уикенда бурен секс, тя може да отиде с приятелките си в клуба замо за да се натанцува или за да намери партньор – дори и само за една нощ. Сексът в този случай е почти лекарсто, метод за физическо и емоционално разтоварване.

2. Когато сексът е фетиш
Помните ли Саманта Джоунс от сериала „Сексът и градът“? Това е може би най-известният пример за   жена, за която можем да кажем, че сексът   е нейният фетиш. Много реални момичета, като  тази героиня, просто не могат да си представя живота  без главозамайваща сексуални приключения. И те не се нуждаят от един-единствен избран. Те вярват, че за да се научат на  нови аспекти на сексуални отношения,  с различни партньори е много по-добре. Околните ги смятат за развратници, но на тях не им пука.

3. Доказателство за привлекателност

loading...