Жената мечта за всеки женен мъж

Времето минава, мъжът влачи хомота на семейния живот и… изведнъж започва да издиша. Наляга го умора. Външно всичко си е по старому: той продължава да ти дава заплатата...

548 0

Времето минава, мъжът влачи хомота на семейния живот и… изведнъж започва да издиша. Наляга го умора. Външно всичко си е по старому: той продължава да ти дава заплатата си, ходи на работа, пие бира с приятели през уикенда. Само че вече не отговаря на всичките ти въпроси, кима неопределено на капризите ти, не спори. Дори сексът вече не го интересува.

А ти, изтормозена от работата, детето и сериалите, не разбираш какво се е случило. Чудо голямо, поразредили сте секса – на кого му пука. Един дерт по-малко. Да, пределно ясно ти е колко са важни сексуалните отношения, но в действителност нищо не ти трябва – колкото по-рядко, толкова по-добре.

И тогава в живота ви се появява тя – жената мечта.

Тя е разведена и свободна. Не е ясно какво работи, но печели достатъчно. Поотрасналото ù дете постоянно е при бабата и дядото, така че мъжът ти в началото дори не се досеща за съществуването му.

Тя не иска нищо, но е готова да дари радост на чуждия мъж.
Най-страшното е, че тя е по-възрастна от теб. А ти се страхуваше от двайсетгодишните нимфи с едри бюстове и дълги крака, свежи като майска роза. Елизавета Георгиева не е такава. Колегите ù дори ù говорят на „вие”.

Представителна, добре поддържана, самостоятелна, тя не иска нищо, не моли, не досажда нощем по телефона на чуждия мъж. Но ако той неочаквано намери свободно време, тя отменя всичките си ангажименти и го посреща с радост.

Естествено, посреща го не само с вечеря, но и със сексапил. А мъжът ти е отегчен от тъпата креватна гимнастика, за която си прочела в лъскавите списания, на него му трябва топлина, усещане за физическа близост, а не Кама Сутра. И Елизавета Георгиева му ги дава.

След като са се срещали две седмици, той се решава на по-голяма близост. И с учудване открива, че Лиза не е обикновена жена. Направила си е и интимна прическа. Тя се грижи не само за видимата си красота, но и за това, което не е на показ.

Мъжът е адски примитивно същество. Със своята непоклатима логика на изчезнал праисторически вид той започва да разсъждава: сексът с нея не беше планиран, значи Елизавета Георгиева се поддържа винаги така.

И тогава го връхлита ревност.

loading...