Жената от тази зодия е господар на съдбата си. Амбициозна, неповторима…

Става дума за алфа жена, амбициозна, дисциплинирана, организирана, търпелива, отговорна, практична, неудържима, фокусирани върху целта и щастлива, когато я достигне … Като типична представителка на земните знаци, тя...

6422 4

Става дума за алфа жена, амбициозна, дисциплинирана, организирана, търпелива, отговорна, практична, неудържима, фокусирани върху целта и щастлива, когато я достигне …

Като типична представителка на земните знаци, тя стои здраво на земята и не е в облаците, а живее в реалността и попива колкото е възможно повече от нея. Поради своята непоколебима амбициозност и порив постоянно да върви напред, често оставя останалите зад себе си, а не е лесно я следваш по пътя, който е определила.

Тя е невероятна жена, може да устои на всички житейски проблеми, а дори да има някакъв проблем, тя ще успее да остане спокойна и веднага ще започне да търси решение. Може на пръв поглед да изглежда студена, но под тази външност се крие жена с отлично чувство за хумор, жена, която копнее за нажност. Тя може да жертва своите амбиции само заради едно ‐ семейството.

Любовта за нея е сериозна работа и ако някой и харесва, няма да остави съдбата да оправя нещата, тя просто осъзнава своите способности и ще поеме нещата в собствените си ръце.

Ще се погрижи да получи мъжът, който желае. Иска да се грижи за него, така че отвън може да изглежда сякаш му е подчинена, но в действителност тя никога няма да загуби вродената си независимост, т.е. никога няма да зависи от партньора.

loading...


Коментари

4 comments

 1. Галя Отговор

  това е вярно

 2. Nina.kostova Отговор

  Samata istina

 3. Radostina Stefanova Отговор

  Ми вярно е

 4. Светослава Николова Отговор

  Всичко е вярно