ЖЕНИ бъдете Внимателни: Това са петте най-лоши мъжки зодии

Ето и кои са петте най-лоши мъжки зодиакални знаци , които според астролозите е най-добре да се избягват от дамите: Скорпион Скорпионът е крал на трудните знаци. Този...

266 0

Ето и кои са петте най-лоши мъжки зодиакални знаци , които според астролозите е най-добре да се избягват от дамите:

Скорпион

Скорпионът е крал на трудните знаци. Този знак взема каквото иска и когато иска, без да се съобрази с никого. Има жесток език, голямо его и нито грам желание да се отклонява от своите намерения.

Могат да бъдат много лоши към партньора си – злонамерено ревниви, обсебени и безмилостни. С огромно удоволствие наказват партньора. Често се отнасят към хората като към своя собственост.
Овен

Конфликтна, буйна и бескрупулна личност. Мъжът Овен не мисли за последствията и може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те събори психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, защото той винаги е прав, а другите … другите не са разбрали, или просто грешат. Има огромни изисквания за всичко и към всеки. Той няма да прояви желание да говорите с него за някакъв проблем. Да се ​​разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мира ще продължи максимум 2-3 дни. След това той отново тръгва с рогата напред в търсене на нова жертва, която най-често е неговата спътница в живота.

Козирог

loading...