Женски хороскоп: Кой не е мъж за теб, но кой ще те обича до смърт?

В този хороскоп ние ви обясняваме подробно, кои мъже трябва да избягвате и с кои е желателно да се свържете. Овен Ти и Любовта: Любовта за вас е...

527 0

В този хороскоп ние ви обясняваме подробно, кои мъже трябва да избягвате и с кои е желателно да се свържете.

Овен

Ти и Любовта:

Любовта за вас е страст и вълнение. Обичате да флиртувате и почти винаги успявате да спечелите мъжа, който искате, защото не е възможно той да устои на вашето очарование и остроумие.

Той е напълно заслепен от вашето желание да го притежавате и е готов да направи всичко, за да докаже своята любов.
Проблем с романтиката:

Твърде много разчитате на инстинктите и се опитвате да удряте главата си, вместо да правите почивка и да мислите за всичко. Обикновено сте благодарни за вашата импулсивност, но не изпадате в депресия, ако нещата не вървят по начина, по който сте си представяли.

Господарят на душата ви:

Като ловци на мъже, Стрелецът и Лъвът са най-голямата ви плячка.

Не за вас: Ракът ви разпалва емоциите, но не е за вас.

Телец

Ти и Любовта:

Могъщият Телец е един от най-романтичните знаци в зодиака. Мечтаете за перфектният принц, който ще ви държи за ръка и винаги ще ви дава малки подаръци. В замяна на това ще бъде удоволствие да го поглезите.

Не играете игри в любовта, нито обичате тези, които играят. Търпението и благоприличието ви позволяват да изчакате идеалният, преди да прекарате време в безнадеждна връзка.

Проблеми за романтиката:

Понякога сте прекалено внимателни, когато трябва да предадете сърцето си. Трябва да се отървете от страховете си и да си дадете шанс да обичате нещо, за да започнете.

Господарят на душата ви:

Мъжете в знак Риби са привлекателни за вашата емоционална страна, но силните Скорпиони правят сърцето ви да бие по-бързо.

Този не е за теб: Скитане от бърборене могат да ви предложат Близнаци, когато става дума за любов.

Близнаци

Ти и Любовта:

Вие сте господари на флирта и където и да отидете, оставяте куп съкрушени мъжки сърца. Не обичате да наранявате никого, но момчетата просто се влюбват в начина, по който се смеете или играете с косата си. Обичате да играете тези игри, докато не намерите някой, когото искате да усмирите.

Проблеми с романтиката:

Вие се нуждаете от пространство – и тези, които се придържат към вас като лекари, нямат шанс. Не желаете нито ревнивите, нито мъжете, които искат да ви успокоят.

Господарят на душата ви:

Вие сте привлечени от независимия Водолей, но за вас Стрелецът е идеален, защото ще обичате неговия приключенски дух и защото той е истинският господар на флирта, точно като вас!

Този не е за вас:

Изцяло сте привлечени от външния вид на Козирог, но те не знаят как да се справят с вашата независимост.

Рак

Ти и Любовта:

Въпреки че знакът ти има клещи, ти си по същество съвсем емоционален. Имате нужда от някой, който иска да се целува точно като вас, но в същото време да уважавате старомодните си стандарти. Важно е да обичате родителите си, защото за вас най-важното е семейството. Вашата идеална среща с мъж е, когато останете вкъщи и се наслаждавате на филм.

Проблем с романтиката:

Чувствата за вас са всичко на света, и нито един мъж не бива да пренебрегва факта, че е много лесно да ви нарани. Когато това се случи, се оттегляте в бронята си и страдате в мълчание с голямо количество шоколад.

Вашата сродна душа:

Нежната страна на Дева ще излезе на повърхността във ваше присъствие.

Не е за вас:

Мъжът Водолей знае как да надникне в душата ви, но няма да бъде толкова нежен, колкото ви е необходимо.

Лъв

Ти и Любовта:

Кралят Лъв обича да бъде главният влюбен. Мъжете по-малко се страхуват от вашата самоувереност и независимост, докато не ви опознаят. Вярно е, че могъщата кралица на дивата природа може да се превърне в уплашено коте, когато някой разбие сърцето й. Дълбоко в душата си, вие сте коте, което иска само един мъж да бъде нейния. Вие сте дълбоко ангажирани и търсите мъжа за вас.

Проблем с романтиката:

Понякога величествената ви гордост може да дойде пред истинската любов, защото е трудно да признаете, че сте съгрешили.

Вашата сродна душа:

Близнаците и Стрелецът ви възбуждат, но до един Рак ще се чувствате сигурни и обичани.

Не е за теб:

Махнете се от критично мислещите Деви, които се страхуват от вашето открито самочувствие.

Дева

Ти и Любовта:

Срамежливата Дева не от онези, които първо обичат и след това говорят за това. Любовта е личен въпрос между вас и вашия дневник. Вашият стил в любовта е да го оставяте първо да попита, да не правите първата крачка или да се нахвърлите безсрамно върху него. Не обичате и да бъдете мистериозни. По принцип, вие сте напълно отворени и честни, след като позволите на някого да ви приближи. Преди това обаче, той ще трябва да ви впечатли с ума си.

Проблем с романтиката:

Склонна сте бързо да отпишете мъжа, дори само след един разговор. Ще продължите да бъдете приятели с него, но ако той не е супер интелигентен и ако не мисли толкова бързо, колкото вас, той ще отиде в забвение.

Сродната ти душа:

Обичаш чувствителността на Козирог.

Този не е за вас:

Отхвърляте хората, които са майстори на драмата.

loading...