Женски хороскоп за месец октомври 2018

Октомври вече тропа на вратата, ние жените очакваме с нетърпение поредния вълнуващ месец в календара на златната есен. Женския хороскоп за октомври ще оправдае напълно очакванията и надеждите...

654 0

Октомври вече тропа на вратата, ние жените очакваме с нетърпение поредния вълнуващ месец в календара на златната есен. Женския хороскоп за октомври ще оправдае напълно очакванията и надеждите на няколко зодии, които очакват да им се случи нещо ново и вълнуващо! Вижте специално приготвения хороскоп само за жени за октомври.

Жената Овен

Пред представителите на зодията може да има известни затруднения, чиито решения ще изискват максимални усилия през октомври.

Бъдете търпеливи, Овни, подхождайте към проблемите без много емоции. Обстоятелствата около вас ще се променят бързо. През втората половина на месеца ще може да разрешите въпроси свързани с финанси. Любовта ще бъде удовлетворяваща. По отношение на семейни и правни въпроси бъдете по-внимателни. В края на месеца може да планирате пътуване, покупки.

Жената Телец

През първите дни от месеца няма да липсват тревоги, може да сте и по-натоварени. За щастие, ще успеете да се адаптирате бързо към обстановката. Най-важното – вършете стриктно служебните си задължения. Някои от нежните представителки на зодия Телец ще трябва да направят избор, който касае по-нататъшния им начин на живот. Ако търсите независимост, може да се чувствате ограничени.

Съществуващите трудности могат да предизвикат чувство за протест и може да не ви е много интересно какво ще мислят другите за вашето поведение. През октомври 2018 г. Телецът е склонен да наруши правилата, създавайки проблеми за себе си.

Жената Близнаци

През октомври за вас ще бъде трудно да решите по кой път да продължите. Има твърде много неясноти, както в личния живот, така и на работното място. Според звездната карта това ще е месец на промените. Независимо от успеха, който ще продължи да ви придружава, периодично ще трябва да защитавате вашите правомощия. Хората, които ви обичат, ще ви подкрепят.
Творчеството, любовта и децата ще компенсират всички трудности, които могат да възникнат по пътя ви.
Ще започнете да възприемате събитията в живота по различен начин. В енергиен план, октомври ще бъде напрегнат, затова си отделете достатъчно време за почивка. Отношенията с децата, близките ще се подобрят.

Жената Рак

Хороскопът ви за октомври като цяло е много добър, но има само два проблема – да не надценявате себе си и да не подценявате враговете си. Това важи както за работата, така и за романтиката. Събитията около вас може да променят вашите планове и да ви създадат проблеми, което ще ви лиши от чувство за стабилност. Пазете се от конфликти. В края на месеца у дома ви очакват радостни събития. Ще започнете да изграждате собственото си щастие, като ви очаква и творчески успех. Не споделяйте подробности за вашите идеи и материално състояние.

Жената Лъв

В първата половина на месеца се очаква да постигнете напредък. Ще бъдете част от важни срещи, предложения, идеи, пътувания. Ще срещнете интересни и важни за вас хора. Време е да промените много неща в живота си. Развийте самоувереността си и укрепете самосъзнанието си. Ще трябва да покажете готовност да преразгледате гледната си точка и да се опитате да разберете каква е отговорността ви. Опитайте се да общувате с полезни за вас хора.

Движението на ретроградната Венера от 5 октомври ще повлияе върху възприемането на всичко свързано с чувствата и материалните ценности. Вярата в собствената ви сила и обективната представа за нещата ще помогнат да се чувствате по-свободни, да си поставите нови цели.

Жената Дева

loading...


Коментари