Женски хороскоп за юли 2018

Жената Овен Звездната карта показва големи промени за вас, дами. Слънцето се намира във вашия 4-и дом, който отговаря за дома, връзката с родителите, което ще ви накара...

883 0

Жената Овен

Звездната карта показва големи промени за вас, дами. Слънцето се намира във вашия 4-и дом, който отговаря за дома, връзката с родителите, което ще ви накара да почувствате необходимостта от преосмисляне на вашите приоритети.

Това ще доведе до промени в много сфери на вашия живот. През юли може да обмислите търсенето на нови източници на доходи или смяна на работата. Ако имате задължения към роднини ще трябва да ги довършите. Грижете се за другите, но не забравяйте да се грижите и за себе си.

Жената Телец

През месец юли Слънцето ще бъде във вашия 3 дом на разума, интелигентността и творчеството. То ще окаже силно влияние върху комуникацията с другите, вашето взаимодействие със света. Месецът е обещаващ за нови контакти, ще ви бъде лесно да намерите общ език с вашите сътрудници. Но звездната карта показва да не се ангажирате твърде много с делата на близките си. Не забравяйте за собствения си живот, който изисква много по-голямо внимание. През юли, Телецът по-добре ще се концентрира върху личните си задачи, но също така и върху почивката си.

Жената Близнаци

През юли, дамите родени под знака на зодия Близнаци е важно да бъдат особено търпеливи и предпазливи. Слънцето ще окаже своето благоприятно влияние върху вашия знак, което ще ви даде възможността да се изкачите нагоре в кариерата си. Но за тази цел е важно да се съсредоточите върху делата си и да бъдете по-търпеливи. Пренебрегвайте негативните коментари, клюките, не обръщайте внимание на кавгите, които се случват около вас.

Жената Рак

През юли Слънцето ще бъде във вашия 1 дом, отговарящ за егото, външния вид, изявата. Това ще ви направи още по-чаровни и харизматични. Ще имате повече енергия, нови идеи, въпреки това е добре да се пазите от завистливи хора, които могат да възпрепятстват реализирането на вашите планове. По природа, вие сте импулсивни, но през юли жените Раци ще бъдат по-спокойни, благодарение на своята самоувереност. Заедно с възможността за самореализация, ще имат шанс да намерят партньор в живота. Погрижете се за външността си.

Жената Лъв

Въпреки вашия темперамент, ще усетите необходимостта да оставате по-често насаме със себе си. Лъвиците трябва да помислят дали са избрали правилната посока и как най-добре да управляват своето време в бъдеще. Може би през юли ще искат да променят драматично всичко, например, да намерят нова работа. Астролозите съветват да не взимате импулсивни решения, а когато срещнете трудна ситуация, прибягвайте до помощ от роднини. Техните съвети и подкрепа ще помогнат да се решат проблемите и да се избере правилната стратегия за поведение.

Жената Дева

През новия месец ще бъдете заобиколени от приятели и съмишленици и също лесно ще създавате нови контакти. Слънцето ще се премести във вашия 11-и дом, отговарящ за проектите, отношенията с приятелите, желанията в живота. Очакват ви и пътувания, приключения. Звездната карта показва дамите Деви да не се противопоставят на духовните импулси. За щастие, през този месец ще може да реализирате желанията си.
Възможно е да искате големи промени от следващите 31 дни, но всяка промяна трябва да бъде добре обмислена.

loading...