Златни фън шуй съвети за благополучие

Фън шуй е древно изкуство за по-добър живот! Проверено от хилядолетия. Естествено, за толкова време много съвети са се променили и усъвършенствали. И до нас са стигнали само...

1122 0

Фън шуй е древно изкуство за по-добър живот! Проверено от хилядолетия. Естествено, за толкова време много съвети са се променили и усъвършенствали. И до нас са стигнали само най-добрите.

Фън шуй е доста сложна наука, тя учи да обръщаш внимание на малките детайли. Съществуват дори майстори по фън шуй, те помагат да обзаведете дома си така, че стопаните винаги да имат щастие и благополучие в живота.

Все пак не е задължително да сте майстор, за да подобрите качеството си на живот, здравето и благополучието си.

Трябва просто да последвате тези препоръки:

1. Ако са възникнали материални трудности, бързо сменете всички електрически крушки в апартамента с нови. Веднага ще усетите мощният приток на положителната енергия ян.

2. Вижте дали не капе вода от някой от крановете, ако да – повикайте водопроводчик или сами отстранете теча. Водата, която капе постоянно, отмива вашето благосъстояние в канализацията. Винаги дръжте капака на тоалетната затворен.

3. Измивайте прозорците, когато са мръсни, защото прозорците са очите на вашия дом.

4. Правете по-често ревизия на хладилника – старите и изсъхнали продукти притежават негативна енергия.

5. Ако пантите на вратите ви скърцат, смажете ги с машинно масло, защото скърцането играе не само по нервите на всички вкъщи, но и плаши благотворната енергия “чи”.

loading...