Знаците на съдбата, които не бива да подминаваме!

Много хора вярват, че нещата „просто се случват“ и нямат никакъв контрол над тези събития. Но колкото повече обръщаме поглед навътре към себе си и се доверяваме на...

9777 0

Много хора вярват, че нещата „просто се случват“ и нямат никакъв контрол над тези събития.

Но колкото повече обръщаме поглед навътре към себе си и се доверяваме на интуицията си, толкова повече разбираме, че всичко което ни се случва е наше творение. За радост вселената ни дава изобилие от знаци, кога сме на прав или грешен път. В тази статия ще се съсредоточим върху предупредителните знаци от вселената.

Като цяло, предупредителните знаци от вселената се появят във формата на нежелани обстоятелства и събития.

Тези признаци са индикация, че вашата енергия в момента е на  ниска вибрационна честота. Вашите мисли, чувства и действия са насочени негативно, а това създава и нежелани обстоятелства.

Обратно, когато мислите, чувствате и действате  с висока вибрационна честота, животът ви ще се нареди перфектно. Вие ще имате отличен тонус и всичко ще върви по „мед и масло“. Ето защо е толкова важно да се повиши вашата вибрация.

Как?

Като съзнателно правите избора  да допускате основно положителни мисли.

Въпреки, че ние имаме способността да резонираме на висока вибрационна честота, това е голямо предизвикателство за нас да бъдем на това ниво през цялото време.

Ето някои предупредителни знаци от вселената, които е добре да вземем под внимание и осъзнато ( без Егото да взима контрол) да продължим по пътя, заради който сме тук.

Когато вървите по улицата и видите на земята перо, вземете го и си го занесете у дома. Бихте могли да го окачите или да го сложите в малко декоративно съдче. То е дошло от небето. Дарено ви е отгоре.

Контузвате се

Подмятат ви язвителни бележки

loading...