Зодии, на които ще им върви най-много в любовта през май

Рак При хората, родени под този знак, нещата в любовта не се случват от раз, но станат ли, могат да им се наслаждават дълго време. Обвързаните Раци ще...

603 0

Рак

При хората, родени под този знак, нещата в любовта не се случват от раз, но станат ли, могат да им се наслаждават дълго време. Обвързаните Раци ще се радват на внимание от страна на половинката. При много от тях шансовете за годеж се увеличават през май.

Онези, които все още нямат гадже се нуждаят от повече увереност, за да повярват в себе си и намерят човека, когото търсят. Очертава се да получат съобщение или обаждане от бивша изгора, която е останала в миналото.

Телец

Хората от тази зодия, които имат връзка, ще преминат към нов етап от нея. Това може да бъде стартиране на съвместно съжителство, закупуване на кола, нов дом, годеж или спонтанно подписване в гражданското. Ако получите предложение за брак, не се чудете. Май е вашият щастлив месец.

За необвързаните ще има любов и хубави мигове, ако успеят да превъзмогнат страха си и покажат чувствата си към този, когото харесват. Когато се решат на тази крачка, ще изпитат истинското щастие.

Везни

Обвързаните от този зодиакален знак трябва да се отпуснат и да се насладят максимално на връзката си. По-добре е да не си правят планове през този месец, а да разчитат на спонтанността.

Необвързаните Везни ще имат страхотен май. Те ще се носят на крилете на любовта. Точно както по филмите, тя ще ги връхлети неочаквано и ще преобърне света им.

loading...


Коментари