Зодиите, които са царе на флирта

Оказва се, че зодиакалният знак влияе на начина, по който флиртуваме и привличаме потенциална половинка. Ето как флиртува всяка зодия: Овен Те са изключително директни и не се...

613 0

Оказва се, че зодиакалният знак влияе на начина, по който флиртуваме и привличаме потенциална половинка. Ето как флиртува всяка зодия:

Овен

Те са изключително директни и не се срамуват да покажат чувствата си. За тях наличието на конкуренция не е никакъв проблем и са готови да се борят до последно, за да постигнат целта си. Знаят точно какво искат и не биха се поколебали да направят всичко възможно, за да го получат. Те са изключително борбени във всяка сфера от живота си и флиртът не е изключение.

Телец

Флиртът не е силната им страна, те са малко старомодни в това отношение. Никога няма да направят първата крачка. След като видят, че някой има интерес към тях започват да се държат по-свободно, но не би могло да се нарече флирт. Ако човекът срещу вас е Телец, подгответе се вие да направите първата крачка.

Близнаци

Те обичат да общуват с хората и точно заради това, умеят да флиртуват. Забавни са и винаги имат какво да кажат. Първоначално флиртуват със закачки, но ако се наложи показват и интелекта си.

Рак

Когато флиртуват с някого, те го засипват с внимание и бързо показват, ако имат сериозни намерения. Умеят да показват на човека срещу тях, че е единствен. Това понякога плаши хората, защото Раците изглежда сякаш бързат да накарат нещата да се случат.

Лъв

Те са изключително смели и дори понякога егоистични. Флиртуват много агресивно, което се харесва на околните и привлича почти всички. Обичат да говорят за себе си, но в същото време постоянно правят комплименти, което се харесва страшно много от отсрещната страна.

Дева

Те умеят да флиртуват, но често объркват с действията си. Изпращат смесени сигнали. Показват, че харесват човека, но понякога се държат странно. Не обичат да флиртуват с непознати, затова първо опознават човека отсреща, а след това си позволяват да покажат флирт уменията си.

loading...