Зодиите, които си подхождат най-много

Разположението на планетите по време на раждането на всеки човек влияе пряко върху по-нататъшната му съдба и върху изграждането на характера му. В зависимост от това коя зодия...

1651 0

Разположението на планетите по време на раждането на всеки човек влияе пряко върху по-нататъшната му съдба и върху изграждането на характера му.

В зависимост от това коя зодия сте се очертава и възможността за добър брак или сериозна връзка с човек от подходящ за вас зодиакален знак.

Колкото и да са скептични някои хора по отношение на зодиите, даже те установяват, че към някои непознати изпитват силно привличане, а техни близки ги ядосват всеки ден. Това се дължи в голяма степен на поносимостта между зодиите.

Взаимното привличане между отделните зодиакални знаци не е гаранция за наистина безупречен брак, но въпреки това ще ви помогне да разберете коя зодия е подходяща за вас.

Лъвовете например като магнит са привлечени от Рибите, но щастливата им връзка е възможна само ако Рибите непрекъснато се съгласяват с всяка прищявка на Лъва.

Раците много често се влюбват в Стрелци, но връзката между тях е наистина трудна, тъй като Ракът е домошар, а Стрелецът – вечен пътник.

Перфектна е връзката между Овен и Лъв , тъй като Лъвът генерира идеи, а Овенът ги превръща в реалност.

Тази двойка никога не усеща скука. Единственото, което може да сложи край на връзката, са непрекъснатите изблици наревност и от двете страни.
Успешен е и съюзът между двама Водолеи . Особената им чувствителност трудно би понесла друг знак, а и в такава връзка не се стига до битови спорове, свързани с домакинството или с отглеждането на децата.

Жените Близнаци се разбират наистина перфектно с Мъже Близнаци. Много сложният характер на тази зодия озадачава останалите хора, а един Близнак винаги разбира друг Близнак.

loading...


Коментари