Зодиите: Защо не им върви

Овен С нахалство към прогрес Всъщност вие няма от какво да се оплачете. Не е като съвсем да не ви върви. Вашият девиз „с нахалство към прогрес“ ви...

1372 0

Овен

С нахалство към прогрес

Всъщност вие няма от какво да се оплачете. Не е като съвсем да не ви върви.

Вашият девиз „с нахалство към прогрес“ ви помага и в най-забърканите от вас каши, в които обичайно сами се оплитате. Случва се да извадите късмет и хората, потресени от наглостта ви, да ви оставят да вършите каквото сте си намислили. При вас правилният въпрос би бил: „Защо наистина не ме понасят околните?“
Телец

Искат да носят целия свят

Сами сте си виновни за всичко. И за това, че сте се нагърбили да спасявате цялото семейство – сестри, братя, чичовци и случайни маймуни, и за това, че позволявате на всички околни да разчитат на вас и единствено на вас, като по този начин ви експлоатират. Всъщност не им позволявате, а даже ги окуражавате. Е, продължете да си се чудите защо наистина ви е тежко и нямате секунда време за себе си. Работите сами, за да изковете собственото си щастие.

Близнаци

Обичаш ли го, той те мрази

Не ви върви само в играта на мълчанка. Тези от вас, които са прехвърлили на попрището жизнено средата и все още са без партньор, е необходимо да получат и по-директен отговор: самотници сте, понеже много ви знае устата! Е, и затова че сте така непостоянни, че ако разберете, че някой е лудо влюбен във вас, той изведнъж от жаба се превръща в противен плужек – тоест, няма шанс да го целунете и да се окаже, че е принцът.

Рак

Марко Тотев на зодиака

Толкова придирчиви хора няма в целия зодиак! Всичко е необходимо да е съвършено – от жилището, до приятелите, света, любовта. И се разстройвате, когато се окаже, че в градския транспорт вони, а шофьорите не стават на всяка спирка, за да изпеят приветлива песничка на изпроводяк на слизащите. Вие сте мърморковци и песимисти, ето защо никога не ви върви. Даже и да имате късмет, няма да имате очи да го забележите.

Лъв

Самодоволни и самовлюбени

Върви ви като на Лъв – тояга. Зодията ви е късметлийска и обичайно не оставате без пари, любовници, приятели и работа. Самомнението ви прилича на надут до спукване балон. Единствената разлика с балона е, че ако ви боцнат, ще спихнете, но след това отново ще възвърнете издутата си цялост. За ваш късмет винаги ще се намери кръг от достатъчно благоразположени и готови да ви се възхищават индивиди.

Дева

Поне не им липсва разум

Понякога ви липсва въображение, за да проумеете, че ние, обикновените хора, не можем да сме толкова стриктни и изрядни като вас. А това ви вбесява найстина най-много, не е ли така? Не се чувствате галеници на съдбата, единствено защото имате прекалено високи изисквания. Ако се замислите, ще установите, че животът ви е средностатистически, който е изпълнен и с хубави, и с лоши неща. Вие поне имате достатъчно здрав разум, за да го проумеете.

loading...