Зодията, която ще се радва на любовта през цялото лято! Вие ли сте?

Лято 2017 г. ще остане завинаги в паметта на една зодия! Въпреки че всички през лятото ще се отпуснем и ще се оставим на любовната магия, за един...

582 0

Лято 2017 г. ще остане завинаги в паметта на една зодия!

Въпреки че всички през лятото ще се отпуснем и ще се оставим на любовната магия, за един знак всички карти ще се отворят и ще има възможност да се радва на вниманието от партньора и флирт.

Става дума за Дева!

Уважаеми Деви, бъдете готови за лятото, защото няма да се борите само с топлината, но и с горещите оферти. Въпреки че през юни на Девата ще й се отрази негативно ретроградният Сатурн в областта на бизнеса, от другата страна в любовта се отварят всички възможни врати.

Ако сте сингъл, оферти ще има от всички страни, а ако сте заети, връзката Ви ще бъде изпълнена със страст. Месец юли е запазен за ревност и изневяра.

Тези, които са склонни към изневяра трябва да бъдат по‐предпазливи, а самотните Деви в този период ще се забавляват, както никога до сега.

Възможно е да ви се обади стара любов или да осъществите връзка с човек, който познавате от дълго време и с който до сега нищо конкретно не се е случило.

Август е запазен за страст и Девата само трябва да се възползва през този период. Много погледи ще бъдат вперени в нея и на нея остава само неразумно да избира. Деви, насладете се на това лято, тъй като то е само Ваше

loading...