Зодията ви и грешките, които ще допуснете във връзката си според нея

Има един прост отговор за всичките ви проблеми свързани с връзките – вашият зодиакален знак! Не се страхувайте, защото сега имате една причина по-малко да не се чувствате...

628 0

Има един прост отговор за всичките ви проблеми свързани с връзките – вашият зодиакален знак! Не се страхувайте, защото сега имате една причина по-малко да не се чувствате сами.

Ето и най-вероятните сексуални грешки, които може да направите според вашия зодиакален знак:

Скорпион (23 Октомври – 21 Ноември)

Да правите секс до полуда. Скорпионите са „изроди“ в спалнята, но когато става въпрос да се спрат – те просто не могат. Цялата тази страст може да ви докара редица проблеми с интимните части, особено, ако не си давате почивка от време на време!

Стрелец (22 Ноември – 21 Декември)

Да правите секс със инструктора си по самозащита. Супер, е че използвате любовта към ученето, за да добиете умения на войн, но няма нищо по-непродуктивно от това да се чукате с човека, който би трябвало да ви учи как да се предпазвате от сексуални „хищници“

Козирог (22 Декември – 19 Януари)

Да сгрешите това, че не работите със „свободен дух“. Едно нещо, което обичам във вас, Козирози, е вашата отдаденост към работата, а и тази към половинката ви. Когато обаче, се срещнете с момчето от хипи фестивала, с което започвате връзка, не ви е нужна отдаденост! Трябва ви смелост да му кажете да спре да стои по цял ден вкъщи докато вие работите.

Водолей (20 Януари – 18 Февруари)

Да излизате 8 месеца след велик разговор, когато сте били пияни. Никой не е интересен за вас, Водолеи, така че, когато срещнахте мъжа, който ви каза, че е прекарал последните 10 години на кораб в Атлантическия Океан, вие си казахте – „Я, ето някой, който може да ми задържи вниманието“. Така започна и вашата 8-месечна „връзка“ с някой, който дори не знае на колко години е, защото не са можели да му намерят акта за раждане. Какво трябваше да си кажете, докато бяхте пияни в бара ли? – „Толкова ли трябваше да пия?“. Така можеше просто да се изчукате в банята и да се приберете вкъщи след тази секси грешка.

Риби (19 Февруари – 20 Март)

Съгласявате се да си тръгнете всяка сутрин за да може да „медитира“. Риби, хубаво е, че сте добросърдечни ,но това ви прави да изглеждате като кръгли идиоти. Срещате се с Рик вече над година и сте толкова привлечени от неговия духовен живот, че не забелязвате колко е ужасен от интимностите. Всеки път, когато поискате да останете да преспите, той ви моли да напуснете на сутринта, дори ако може преди да се е събудил, за да може да „медитира“. Питали сте го да се присъедините, но за него някак си е по-лесно да е сам с вселената.
Вземете си поука, Риби; той не медитира. Той е в тоалетната, а вие живеете в лъжа.

Овен (21 Март – 19 Април)

loading...


Коментари